MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Labyad begrijpt standpunt PSV wel

10 november 2011 | in Sport | Reageer

Zakaria Labyad begrijpt dat PSV hem later deze maand liever niet afstaat voor duels van de Olympische ploeg van Marokko. “Het standpunt van de club is duidelijk en ik heb er begrip voor.

Aan de andere kant, ik zou graag op de Olympische Spelen willen uitkomen voor Marokko.” Labyad mag in januari mogelijk aansluiten bij het keurkorps van Eric Gerets, bondscoach van Marokko, schrijft het Eindhovens Dagblad. Het is nog afwachten of hij mag afreizen naar Marokko.

Plaats je reactie