MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Mannen laten illegale neef gratis werken

15 november 2011 | in Maatschappij | 3 Reacties

Het Openbaar Ministerie (OM) gaat twee mannen vervolgen wegens mensensmokkel, illegale tewerkstelling en uitbuiting.

Zij zouden tien jaar lang hun Marokkaanse neef als slaaf op de Dappermarkt in Amsterdam hebben laten werken. De toen 13-jarige jongen werd een opleiding in Nederland beloofd. Bij aankomst bleek hij dienst te moeten doen als onbetaalde kracht bij de textielkraam van de twee verdachten. Ook werd hij sociaal geïsoleerd en ondergebracht bij een ander familielid, meldt AT5.

Eind 2008 komt hij in contact met een andere Marokkaanse ondernemer, die hem betaald werk en ander onderdak biedt. Hierop proberen de twee verdachten hem te overrijden met een busje en wordt de jongen in zijn been gestoken.

De recherche werkt nog aan het onderzoek, waar een groot aantal getuigen voor moet worden gehoord, onder wie drie familieleden in Marokko.

Er zijn 3 reacties

 1. lile
  15 november 2011 om 05:51 uur.

  Slaven drijvers bestaat nog in marokko daar is het normaalste zaak. Alleen hier doen ze nog moeilijk.

 2. Fouad
  17 november 2011 om 01:07 uur.

  IIGGG TFOOEE OP MGHERBA!!!!!!!

 3. normaal
  18 november 2011 om 10:42 uur.

  geld wolfen
  ze denken maar aan 1 ding
  zoveel mogelijk geld verdienen
  geld geld geld

  ik ikk en de rest mag stikken

  tfoe

Plaats je reactie