MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Syrië niet bij vergadering Arabische Liga

16 november 2011 | in Politiek | 4 Reacties

Syrië boycot woensdag de ministersvergadering van de Arabische Liga in Marokko, heeft de Syrische staatstelevisie dinsdag bekendgemaakt. Verwacht wordt dat de vergadering zal overgaan tot formele schorsing Syrië, waartoe vorige week werd besloten.

Syrië is woedend over het besluit. De minister van buitenlandse zaken noemde het ‘schandalig en kwaadaardig’ en beschuldigde mede-Arabieren ervan met het Westen samen te spannen om het regime te ondermijnen, meldt BN/DeStem.

De Arabische Liga verwijt Syrië gemaakte afspraken niet na te komen en aanhoudend geweld te gebruiken tegen anti-regeringsdemonstranten.

Er zijn 4 reacties

 1. normaal
  16 november 2011 om 09:24 uur.

  wat wil Syrië nou echt?
  het volk wil jou niet meer waarom moet je daar vast plakken
  dat politiek is verouderd en geld niet meer ….eeuwig aan de macht….
  kijk naar Tunesië,Egypte,Libië straks marok…..
  er volgen andere landen op termijn het is afgelopen het westen is zelf moe met het steunen van die regimes en is nu verwikkeld in haar eigen economisch e crisis.
  Heren!! Het is afgelopen het spel is uit the game ends…
  Meneertje !!! je mag je biezem pakken en zoek een land die jou asiel wil verlenen en je mag blij zijn als je niet vervolgd wordt in den haag ( ook een politieke en schijnheilige stakement)
  Waarom VS niet tribunaal wil erkennen omdat zij weten dat het een doorgestoken kaart is snap hem!!!!??
  Dus heren !!!! nogmaals weg wezen en laat het volk die eeuwen is onderdrukt ff vrij nu het nog kan

 2. Zayed
  22 november 2011 om 12:55 uur.

  @normaal

  En dan..leiders zijn weg, en wat krijgen ze ervoor in de plaats? Militairen zoals in Egypte of een Franse vazalstaatje zoals Tunesie? Om maar te zwijgen over Libie. Waarom is iedereen (lees: Israel, VS, Europa, Golfstaten) erop gebrand om Assad ten val te brengen? Check de rol van Syrie in de regio en haar bondgenoten en je weet genoeg.

 3. red1
  31 augustus 2012 om 01:10 uur.

  wat ben je aan het zeggen zayed, hebben ze je ook een lijntje heroine gegeven of wa? tunesie egypte en libie leven vrij zonder die (tagiaat )(faraos) en straks ook syrie en die ongelovige assad ze gaan van hem een katje maken en jij moet op je mond letten want we hebben gechekt de rol van syrie in de regio en haar bondgenoten en we weten dat je een vuile leugenaar en een ongelovige en bedrieger en een van chee3a bent nietwaar ?

 4. red1
  31 augustus 2012 om 02:32 uur.

  en waarom dat iedereen gebrand is om assad ten val te brengen is om dat ie een vuile moordenaar is en moet zwaar gestraft worden hij en alle chee3a (heroine junkies)( haatdraagers) die hem steunen

Plaats je reactie