MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Hulp voor allochtone meisjes

18 november 2011 | in Maatschappij | Reageer

Allochtone meisjes met problemen kunnen voortaan voor hulp terecht op de website jestaatnietalleen.nl. De site moet voorkomen dat ze afglijden richting suïcidaal gedrag.

Volgens kenniscentrum Movisie, dat de site ontwikkelde, doen allochtone meisjes vaker dan gemiddeld een zelfmoordpoging. Ze komen volgens het centrum onder meer in de problemen door hun soms beperkte bewegingsvrijheid.

Populaire jongerensites als Marokko.nl, Hababam.nl en Indianfeelings.nl zeggen dat allochtone meisjes steeds vaker schrijnende verhalen op hun internetfora plaatsen. Om ze in contact te brengen met hulpverleners hebben de sites een link naar jestaatnietalleen.nl geplaatst. Zo meldt de NOS.

Plaats je reactie