MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Rahmouni mikt met nieuwe paard op Londen 2012

23 november 2011 | in Sport | Reageer

Maandag werd bekend dat Floresco NRW het nieuwe Grand Prix paard wordt van Rabobank talent Yessin Rahmouni. Dressuurruiter Yessin beschikt inmiddels over de Marokkaanse nationaliteit en zal zich met Floresco NRW proberen te kwalificeren voor de Olympische Spelen in Londen.

“Ik ben echt ontzettend blij met Floresco NRW. Ik kreeg de kans om voor Marokko uit te gaan komen. Toen de papieren geregeld waren, kocht Lalla Amina, Prinses van Marokko en president van de Federation Royal Maroc Sport Equestre (FRMSE) het paard voor mij. De eerste keer dat ik op Floresco NRW zat had ik meteen een WOW gevoel en ook een klik. Ik kon er eigenlijk zo mee wegrijden. Daarbij is hij ook nog eens vreselijk knap om te zien. Patrik Kittel heeft hem super knap afgericht en het is dan ook aan hem te danken dat ik er zo mee weg kan rijden,” laat een blije Yessin Rahmouni weten.

Yessin is al jaren een leerling van Anky van Grunsven. Ook reist hij met regelmaat af naar de Oekraïne, om daar leerlingen les te geven die mede door Anky worden getraind. Yessin reed dit jaar zijn eerste internationale Grand Prix wedstrijden met de vosruin Only Society. Verder startte hij al geruime tijd met succes in de Future Test en was hij lid van zowel het Nederlandse Future kader als van het Rabobank Talententeam/

Bron: Anky.nl

Plaats je reactie