MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Aissati overwoog te stoppen bij Ajax

28 november 2011 | in Sport | Reageer

Ajax-middenvelder Ismaïl Aissati twijfelde eerder dit seizoen om de handdoek in de ring te gooien. De spelmaker kon het niet verkroppen dat hij naar de beloften was teruggezet.

“Ik heb het in het begin van het seizoen erg moeilijk gehad”, vertelt Aissati aan AT5. De Marokkaan omschrijft na de 0-3 zege op NEC wat hij op die momenten dacht: “Weet je wat? Ik ga naar boven toe en lever mijn contract in. Ik ben teveel voetballiefhebber om, met alle respect, bij Jong Ajax te spelen.”

Aissati besloot toch voor zijn kans te vechten bij de beloften en daar heeft hij geen spijt van, want zondag tegen NEC mocht hij weer spelen. “Op een gegeven moment heb ik de knop omgezet. Hoe moeilijk het ook was, ik ben gewoon keihard blijven knokken en zo zie je: hard werken wordt beloond.”

De 23-jarige Aissati tekende ruim drie jaar geleden een contract bij Ajax. Sindsdien speelde hij slechts 26 duels in de Eredivisie, schrijft VoetbalPrimeur.

Plaats je reactie