MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Interview met Adil Auassar

04 december 2011 | in Sport | Reageer

Nog vier weken voetballen en dan staat de winterstop voor de deur. Voor de spelers uit de Eredivisie een mooie gelegenheid om eens lekker uit te rusten, te genieten van de feestdagen of andere activiteiten te ontplooien. Adil Auassar (25) gaat op familiebezoek in Marokko, zoals hij dat traditiegetrouw elk jaar doet. Eerst alleen nog even een paar wedstrijden knallen.

De selectie van RKC Waalwijk bereidt zich voor op de komende wedstrijd in de Eredivisie tegen Vitesse. Vanaf donderdag zijn de vizieren van de spelers en technische staf gericht op het duel met de huidige nummer zeven op de ranglijst. Eerder deze week keek de ploeg de beelden terug van de wedstrijd tegen Feyenoord, die zondag met 1-2 verloren werd. Auassar bestudeerde het tv-scherm aandachtig. Wat hij zag, verbaasde de huurling van Feyenoord helemaal niet zo. Zijn gevoel zei hem al dat het eigenlijk best goed was wat zijn ploeg had laten zien.

“Die rode kaart van Robert Braber na 62 minuten spelen was doorslaggevend”, zegt de middenvelder in gesprek met Voetbal Centraal. “Zij hadden wat meer doelpogingen dan wij, maar ik vond ons niet de mindere ploeg. Ook met tien man bleven we namelijk goed voetballen. Ik denk dat er wel wat meer in had gezeten dan een verliespartij.” De 25-jarige speler wierp ook eens een blik op zijn eigen vertoning en zag dat het best goed was. “Het voelde gewoon goed toen ik op het veld stond, dat kan ik eigenlijk niet uitleggen. Ik kreeg veel ballen en gaf een assist. Ik voel het als ik lekker in een wedstrijd zit, en dat was afgelopen zondag duidelijk het geval.”

Het goede gevoel is terug bij de voormalige speler van FC Dordrecht en VVV-Venlo. Hij heeft het naar zijn zin bij RKC Waalwijk en is blij dat hij aan voetballen toekomt

Het gehele interview is hier verder te lezen.

Plaats je reactie