MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

‘Spanje overspoeld door Marokkaanse tomaten’

06 december 2011 | in Economie | 7 Reacties

Spaanse telers en exporteurs dringen aan om noodzakelijke maatregelen te nemen om de ineenstorting te voorkomen van de Europese markten.

Het Spaanse FEPEX, de federatie van telers en producenten, stelt de houding van Marokko opnieuw aan de kaak wegens overtreding van de bestaande associatieovereenkomst met de Europese Unie voor de vastgelegde volumes en heffingen voor de import van tomaten. In november werden, vastgesteld door grenscontroles van de Europese Commissie, door Marokko rond de 38.000 ton tomaten naar de EU verzonden. Dat is 37% meer dan de toegestane hoeveelheid, schrijft AGF.nl.

De FEPEX herinnert eraan dat Marokko ook in oktober de overeenkomst geschonden heeft. Marokko heeft in oktober ongeveer 23.335 ton tomaten naar de EU verscheept, terwijl het vastgestelde volume voor die maand 10.600 ton was, wat een overschrijding is van 120%.

Er zijn 7 reacties

 1. s
  06 december 2011 om 06:04 uur.

  Eerlijk concurrentie kunnen die spanjaarden niet aan, vieze varkens

 2. Tarik
  07 december 2011 om 12:47 uur.

  Dat Spanjaarden niet tegen concurrentie en dat ze letlijk dood gaan van de jaloezie ik toch al jaren bekent? ze gaan ook kapot van morocco mall die pass open is je moet spaanse media er over lezen ze gaan kapot van de jaloezie

 3. Omar
  07 december 2011 om 07:20 uur.

  Marokko exporteert het niet zomaar het wordt toch bestelt neem ik aan

 4. peter = de naaam
  08 december 2011 om 04:38 uur.

  teruggooien die tomaten haha

 5. mo
  09 december 2011 om 02:37 uur.

  @peter,jij kijkt heel Heel erg op tegen marokkanen je bent best vaak te vinden op deze site!

 6. Foppe
  12 december 2011 om 03:07 uur.

  @mo

  tsja frustratie….zal me niet verbazen als hij op andere marokkaanse forums te vinden is 😀

 7. SOFIAN
  14 december 2011 om 06:40 uur.

  Spaanse bedrijven zitten ook in marokko goedkoop verbouwen in marokko slimme gasten .

Plaats je reactie