MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Labyad verheugt zich op de Spelen met Marokko

09 december 2011 | in Sport | Reageer

Jong Marokko wist zich dinsdag te plaatsen voor de Olympische Spelen in Londen. Zakaria Labyad kijkt er naar uit om voor zijn land uit te komen op het mondiale evenement.

“Ik vind het een geweldig evenement, het lijkt me prachtig om daar te spelen. Ik heb al veel eerder de keuze gemaakt om voor Marokko uit te komen”, aldus het talent van PSV volgens VoetbalPrimeur.

Labyad kreeg van PSV geen toestemming om deel te nemen aan de kwalificatieduels. Voor het evenement in Londen is de club verplicht om spelers af te staan aan de nationale teams.

De kans bestaat tevens dat de jongeling ook voor Marokko uit zal komen tijdens de Afrika Cup. “Er zijn veel goede Marokkaanse spelers, de concurrentie is er. Natuurlijk vind ik het een eer als ik erbij zou zitten.”

Plaats je reactie