MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

‘Ook Blackburn Rovers wil El Hamdaoui’‎’

12 december 2011 | in Sport | Reageer

Mounir El Hamdaoui maakt in januari wellicht de overstap naar Blackburn Rovers. Volgens The Daily Mail ziet de kwakkelende club uit de Engelse Premier League een aanwinst in de aanvaller van Ajax. Dat schrijft VoetbalPrimeur.

Al enkele maanden maakt El Hamdaoui deel uit van Jong Ajax, na uit het eerste te zijn verbannen door coach Frank de Boer. Een transfer in januari lijkt dan ook volgens de website een logische optie. In navolging van Napoli en Espanyol is nu ook Blackburn Rovers geïnteresseerd in El Hamdaoui. Bron/Lees verder: VoetbalPrimeur.nl.

Plaats je reactie