MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Assaidi door rugblessure onzeker voor Afrika Cup

19 december 2011 | in Sport | Reageer

Oussama Assaidi laat mogelijk de strijd met Marokko om de Afrika Cup in januari schieten. De aanvaller van SC Heerenveen wil eerst verlost zijn van rugklachten. Dat meldt Voetbal International.

Assaidi kampt al langer met problemen in zijn rug, schrijft VI. De Marokkaanse aanvaller wilde het zondag tegen PSV proberen, maar moest in de rust achterblijven in de kleedkamer. Volgens de Marokkaan ging het niet.

Voorlopig neemt Assaidi rust om verlost te worden van de problemen. Als het herstel niet snel genoeg gaat, zet hij een streep door het toernooi om de Afrika Cup. De Marokkaan hoopt wel deel te kunnen nemen aan het toernooi. Mocht hij het halen, dan zal hij zich op 7 januari moeten melden in Marokko. Bron/ lees verder: Voetbal International.

Plaats je reactie