MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Amerikaanse rapper meest invloedrijke moslim

24 december 2011 | in Muziek | 3 Reacties

Rapper Mos Def die recent zijn naam veranderde naar Yasiin Bey heeft een eerbare benoeming ontvangen vanuit de moslimwereld. Dat meldt dagblad De Telegraaf.

De populaire Hip Hop artiest is benoemd in de top-500 van meest invloedrijke moslims ter wereld. De lijst wordt jaarlijks samengesteld door het Jordaanse Koninklijk Islamitisch Onderzoekscentrum, Royal Islamic Strategic Studies Center, meldt het dagblad.

Yasiin Bey geboren als Dante Terrell Smith wordt door het onderzoekscentrum geroemd om zijn acteerprestaties waar hij een Emmy en een Golden Globe nominatie voor ontving. En ten tweede om de standpunt die hij inneemt tegen de misinterpertatie van de Koran. Bon/ Lees verder: De Telegraaf.

Er zijn 3 reacties

 1. Mustapha
  25 december 2011 om 12:06 uur.

  Titel klopt niet

 2. Amerikaanse rapper meest invloedrijke moslim
  25 december 2011 om 09:20 uur.

  […] […]

 3. lile
  26 december 2011 om 07:09 uur.

  so what……….

Plaats je reactie