MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Kameroen betaalt Algerije 400.000 euro‎

26 december 2011 | in Sport | Reageer

Algerije ontvangt 400.000 euro schadevergoeding van de nationale voetbalbond van Kameroen. De bonden leefden in onmin door het annuleren van een oefenwedstrijd in november. Dat meldt Voetbalprimeur.nl.

Het nationale elftal van Kameroen was schuldig aan de afgelasting van het duel. De internationals besloten niet af te reizen naar Algerije nadat men de beloofde premies niet had ontvangen na het winnen van de LG Cup in Marokko, meldt de website.

Algerije eiste een schadevergoeding van 800.000 euro, maar nam later met de helft genoegen. Samuel Eto’o werd gezien als aanstichter van de spelersopstand en werd voor vijftien duels geschorst. Bron/ Lees verder: Voetbalprimeur.nl.

Plaats je reactie