MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Rabat beste Nederlandse film van het jaar‎

28 december 2011 | in Film | Reageer

asrdin Dchar kreeg zijn eerste Gouden Kalf voor de hoofdrol in de film Rabat.De film Rabat is door critici uitgeroepen tot beste Nederlandse film van het jaar. Dit meldt de Kring van Nederlandse Filmjournalisten dinsdag, bericht ShowNieuws. Hoofdrolspeler Nasrdin Dchar ontving al eerder een Gouden Kalf voor beste acteur.

In de film brengen drie vrienden een Nederlandse taxi weg naar het Marokkaanse Rabat. Tijdens hun lange reis maakt het drietal veel mee.

De thriller Drive met Ryan Gosling werd door de Nederlandse filmpers uitgeroepen tot beste bioscoopfilm van 2011.

Plaats je reactie