MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

El Ahmadi en Assaidi opgeroepen voor Afrika Cup

30 december 2011 | in Sport | Reageer

Eric Gerets, bondscoach van Marokko, heeft vier ‘Nederlandse’ spelers opgeroepen voor de Afrika Cup. De Belgische keuzeheer liet tevens weten dat de Ajacieden Ismail Aissati en Mounir El Hamdaoui niet zijn gekozen voor de eindronde. Dat meldt Voetbal International.

Wel gekozen zijn Feyenoorder Karim El Ahmadi, Nordin Amrabat – de aanvaller speelt nu voor Kayserispor maar speelde in Nederland bij FC Omniworld, VVV-Venlo en PSV -, SC Heerenveen-aanvaller Oussama Assaidi en Mbark Boussoufa. De spelverdeler van het Russische Anzhi Makhachkala is geboren in Amsterdam en had zijn voetbalopleiding bij Ajax, schrijft VI.

Assaidi is nog een twijfelgeval omdat de buitenspeler momenteel worstelt met een rugblessure. Op 9 januari verzamelt de Marokkaanse selectie in het thuisland. Vervolgens gaat het keurkorps van Gerets op trainingskamp in het Spaanse Marbella. De eindronde is van 21 januari tot en met 12 februari in Gabon en Equatoriaal-Guinea. Marokko zit in een poule met Gabon, Niger en Tunesië. Bron/ Lees verder: Voetbal International.

Plaats je reactie