MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Arabisch Parlement wil terugtrekking waarnemers

02 januari 2012 | in Politiek | 3 Reacties

Het Arabisch Parlement roept de Arabische Liga op haar waarnemers onmiddellijk uit Syrië terug te trekken. Volgens het parlement-in-oprichting voor de Arabische wereld zet president Bashar Assad het geweld tegen de Syrische oppositie onder het oog van de waarnemers voort. Dat meldt de website Nieuws.nl.

Het overlegorgaan, dat 88 vertegenwoordigers uit de lidstaten van de Liga telt, verklaarde zondag dat de woede onder Arabieren over het aanhouden van het geweld groeit. De komst van waarnemers moest waarborgen dat de regering in Damascus zich houdt aan het vredesplan dat het land na bemiddeling van de Arabische Liga aannam, schrijft de website.

Volgens de voorzitter van het parlement, de Koeweiter Ali Salem al-Deqbasi, bieden de waarnemers het regime-Assad rugdekking om haar ‘onmenselijke daden’ te kunnen voortzetten. Bron/ Lees verder: Nieuws.nl.

Er zijn 3 reacties

 1. red1
  31 augustus 2012 om 03:26 uur.

  de Koeweiter Ali Salem al-Deqbasi, bieden de waarnemers het regime-Assad rugdekking om haar ‘onmenselijke daden’ te kunnen voortzetten. ja chee3a helpt chee3a maar Het Arabisch Parlement roept de Arabische Liga op haar waarnemers onmiddellijk uit Syrië terug te trekken. maar geen hulp steuren er is geen moslim president of konning die islam of moslims verdedigt terwijl dat dat hun plicht is als moslims ja ze zijn bang voor hun tronen wacht maar tot ze sterven precies ze gaan hun tronen mee nemen nee sorry ik heb echt geen respect voor z’on mensen

 2. tinka
  31 augustus 2012 om 03:36 uur.

  waarom doet die arabische parlement niks? zijn dat wel moslims of gewoon arabieren ?kan iemand antw aub

 3. tinka
  31 augustus 2012 om 03:46 uur.

  Het Arabisch Parlement roept de Arabische Liga op haar waarnemers onmiddellijk uit Syrië terug te trekken, terug trekken wel maar geen hulp bieden of steuren terwijl de Koeweiter Ali Salem al-Deqbasi, bieden de waarnemers het regime-Assad rugdekking om haar ‘onmenselijke daden’ te kunnen voortzetten. chee3a helpt chee3a maar de (moslim’s) presidenten of konningen (sunnah) laten sunnah sterven .

Plaats je reactie