MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

El Ahmadi: ‘Marokko kan Afrika Cup winnen’

08 januari 2012 | in Sport | Reageer

Karim El Ahmadi denkt dat Marokko goede kans maakt om goed te presteren tijdens de Afrika Cup. De afwezigheid van enkele grote landen ziet de Feyenoorder als voordeel. Dat vertelt El Ahmadi aan Voetbal International.

El Ahmadi denkt met Marokko hoge ogen te gaan gooien op de Afrika Cup. Het feit dat gedoodverfde favorieten als Kameroen, Nigeria, Egypte en Algerije zich niet hebben geplaatst, ziet hij als een groot voordeel.

El Ahmadi vertrekt maandag naar Spanje, waar hij zich met Marokko voorbereidt op het eindtoernooi.

El Ahmadi

Plaats je reactie