MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Fiorentina meldt zich voor El Hamdaoui

12 januari 2012 | in Sport | Reageer

Fiorentina biedt mogelijk een oplossing voor de uitzichtloze positie van Ajacied Mounir El Hamdaoui. Maar de Italiaanse club houdt ook andere opties open en kijkt ook naar Arsenal-spits Marouane Chamakh. Dat meldt Voetbal International.

Fiorentina meldde zich vorige week officieel in Amsterdam.

Een vertrek uit Amsterdam van El Hamdaoui wordt echter bemoeilijkt door enerzijds de persoonlijke eisen van de Marokkaan en anderzijds de transfersom die Ajax verlangt. Fiorentina bekijkt daarom ook andere opties, waaronder Marouane Chamakh en Amauri die beiden reserve zijn bij hun club. Bron/ Lees verder: Voetbal International.

Plaats je reactie