MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Afrika Cup live op Eurosport

14 januari 2012 | in Sport | Reageer

Karim El Ahmadi bereidt zich momenteel met de Marrokaanse selectie voor op de komende Afrika Cup. De middenvelder zal zijn land vertegenwoordigen vanaf 23 januari, de datum waarop het toernooi voor het Noord-Afrikaanse land begint met de poulewedstrijd tegen Tunesië. Alle wedstrijden zullen live door Eurosport worden uitgezonden. Dat meldt FR12.nl.

Marokko opent het toernooi tegen Tunesië op 23 januari. De wedstrijd wordt om 20.00 uur gespeeld. Ook de andere twee wedstrijden in de groepsfase worden door de televisiezender uitgezonden. Dit zijn de wedstrijden tegen Gabon en Niger, die respectievelijk op 27 januari (20.00 uur) en 31 januari (19.00 uur) worden uitgezonden, aldus de website FR12.

Ook de wedstrijden in de volgende ronden van het toernooi worden uitgezonden door Eurosport of Eurosport 2.

Wedstrijden Marokko:
23 januari: Marokko – Tunesië (20.00 uur)
27 januari: Gabon – Marokko (20.00 uur)
31 januari: Niger – Marokko (19.00 uur)

Plaats je reactie