MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Gerets hoopt op snelle transfer Amrabat

15 januari 2012 | in Sport | Reageer

De Marokkaans bondscoach Erik Gerets hoopt dat Nourdin Amrabat nog voor de start van de Afrika Cup – 21 januari – zijn transfer naar Galatasaray krijgt. Volgens Gerets is het voor Amrabat beter als hij de beslommeringen van een ophanden zijnde transfer niet meer aan zijn hoofd heeft. Dat meldt dagblad De Telegraaf.

Volgens Gerets is Amrabat een fantastische jongen in de groep en kan hij overal goed mee omgaan. Hij zou volgens de Belgische oud-international elke dag vrolijk zijn. Echter, ‘dat transfergedoe met Galatasary moet niet te lang duren’, zegt Gerets in De Telegraaf.

Amrabat

Plaats je reactie