MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Gerets: titel opdragen aan alle Marokkanen

17 januari 2012 | in Sport | 2 Reacties

Eric Gerets heeft een missie met de Marokkaanse voetbalploeg. De hongerige ‘Leeuwen van de Atlas’ gaan in Gabon en Equatoriaal-Guinea op jacht naar de Afrikaanse titel. Gerets acht de selectie in staat kampioen te worden van Afrika. De titel wil de coach opdragen aan alle Marokkanen. Dat meldt hij in het Algemeen Dagblad.

De 57-jarige Belg bereidde zijn selectie afgelopen week in Marbella voor op de Afrika Cup. Van rustig trainen onder de Spaanse zon was geen sprake. Marbella werd overspoeld met voetbalmaffe Marokkaanse fans die elke stap van hun helden nauwgezet wilden volgen, schrijft het AD.

El Ahmadi is een van de vier spelers uit de eredivisie die meedoet aan het Afrikaans kampioenschap. De middenvelder heeft bij Marokko gezelschap van aanvaller Oussama Assaidi van sc Heerenveen, die op tijd verlost lijkt van rugklachten om een rol van betekenis te spelen op het toernooi. Lees het web van het AD.

Er zijn 2 reacties

  1. Aziz
    19 januari 2012 om 03:00 uur.

    Incha Allah. Maar vooralsnog moeten eerste strijden, voetballen, trainen en dan gaan we daarna wel feesten.

  2. Yassin
    23 januari 2012 om 10:48 uur.

    Haha, De begin is al goed…Not

Plaats je reactie