MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Neergestorte stenen komen van Mars

18 januari 2012 | in Marokko | Reageer

Brokstokken van een meteoriet die vorige zomer in Marokko neerstortte, blijken afkomstig te zijn van de planeet Mars. Al voor de bekendmaking van de resultaten van het onderzoek waren musea, universiteiten en wetenschappers van NASA bereid forse bedragen te bieden voor de unieke stukken steen. Dat meldt dagblad Het laatste Nieuws.

Mensen zagen de meteoriet in juli neerstorten. Een dealer kocht de brokstukken van de mensen die ze vonden en heeft inmiddels al zijn volledige voorraad aan forse bedragen verkocht, schrijft het dagblad.

De steen zou ongeveer tien keer meer waard zijn dan goud. Astronomen denken dat miljoenen jaren geleden iets groots met Mars in botsing is gekomen, waardoor brokstukken in de ruimte terechtkwamen. (Bron- Lees verder: Het laatste Nieuws)

Plaats je reactie