MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Ghizlane en Meriam hadden het niet verwacht!

31 januari 2012 | in Carriere | Reageer

Ghizlane Belqacemi (27) uit Hilversum en Meriam Bengharda (26) uit Bussum waren vorige week in Marokko eventjes beroemdheden. Ze behaalden tijdens modeontwerpwedstrijd ‘Dutch Fashion Meets Marrakech’ live op de Marokkaanse televisie de tweede plek. Dat meldt dagblad De Gooi- en Eemlander.

Ghizlane en Meriam glunderen in restaurant REX nog van hun overwinning. Meriam vertelt hoe het allemaal begon ,,Een tijdje geleden werden we benaderd door studenten van Fontys Academy for Creative Industries. Zij hebben dit evenement als afstudeerproject opgezet en vroegen ons.” De in totaal zeventien deelnemers moesten in Marrakech westerse en Arabische mode samen laten smelten…

Lees verder op de website van het regionale dagblad De Gooi- en Eemlander.

Zie video van de schow:

Plaats je reactie