MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Wilders viert geen carnaval met Marokkaanse prins

02 februari 2012 | in Maatschappij | 8 Reacties

PVV-leider Geert Wilders is door de Marokkaanse prins carnaval Abbie I van Venlo uitgenodigd om in zijn thuisstad Venlo carnaval te komen vieren. De PVV-leider heeft echter laten weten helaas verhinderd te zijn, maar feliciteerde Abbie wel van harte met zijn benoeming tot prins carnaval. Dat schrijft de Volkskrant op de eigen website.

Prins Abbie I, in het dagelijks leven Abbie Chalgoum, is niet de eerste Prins Carnaval van Marokkaanse komaf, maar wel de eerste Marokkaanse in Venlo, de thuisstad van Geert Wilders en vele PVV-stemmers, schrijft het dagblad.

Abbie is leraar wiskunde en economie en genoot in de Limburgse stad al populariteit door het vertolken van een hoofdrol in de plaatselijke revue. Nu heeft carnavalsvereniging ‘De Vaegers’ hem dus tot prins verkozen. (Bron/ Lees verder: de Volkskrant)

Er zijn 8 reacties

 1. Moahmed
  02 februari 2012 om 12:13 uur.

  Wat een godverdomde kutracist die Wilders. Wanneer gaat hij nou eens een keer naar Israel verhuizen en daar zijn gif spuiten in de woestijn. Bah!!

 2. Rachid
  02 februari 2012 om 04:06 uur.

  Knuffel voor Wilders

 3. lile
  02 februari 2012 om 07:46 uur.

  Dat is nou pas integratie

 4. Aziz
  03 februari 2012 om 11:00 uur.

  Abbie, hoe diep kun je zakken?

  Carnaval heeft met de Chr vasten periode te maken.
  Heb jij weleens een Hollandse Chr man of vrouw een schaap zien kopen met de offerfeest?

 5. oudjdi
  04 februari 2012 om 02:57 uur.

  hchouma!!! carnaval vieren dat past echt bij je abbie!! je mag wel proberen maar je blijft gewoon abbie!! je had geprobeerd en zij hebben jou genegeerd als hond!! ga maar iets leuks doen voor jou volks gek!!

 6. rituit
  05 februari 2012 om 09:53 uur.

  Abie ga je konttje geven beter nepperd

 7. S.J
  09 februari 2012 om 06:35 uur.

  S.J
  abbie ik weet niet of dat jij dat weet maar wilders heeft wel een hekel aan (zach gedrukt) (beter hij wilt het liefst dood) en kijk als je nou graag carnaval wilt vieren dat moet je het zelf weten maar dat je het met wilders wilt vieren dan ga je egt te verrrrrrrrrrr welke moslim gaat er nou met wilders vieren zelf de arme gaan niet met wilders vieren ook al krijgen ze geld van hem en jij doet het gewoon je bent gewoon echt niet normaal ze zal je moeten schamen 🙁

 8. mhamed
  10 februari 2012 om 11:57 uur.

  het was een stunt en uit onschuldige hoek bedoeld mensen…….waarom maken jullie zo druk over niks man…..laat die abie met rust ik weet het zeker dat jij wilders gewoon uit wil lokken meer niet.

Plaats je reactie