MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Nasrdin Dchar geen fan van ‘knuffelmarokkaan’

05 februari 2012 | in Maatschappij | Reageer

asrdin Dchar kreeg zijn eerste Gouden Kalf voor de hoofdrol in de film Rabat.Acteur Nasrdin Dchar, bekend van de film Rabat, heeft niets met de term knuffelmarokkaan. Nasrdin zegt in dagblad Het Parool dat er toch ook geen knuffelnederlander of knuffelturk bestaat.

De 33-jarige acteur vindt knuffelmarokkaan ‘te makkelijk’. Toch vindt Dchar dat Ali B het predikaat knuffelmarokkaan mooi verandert in iets positiefs. Lees verder op NU.nl.

Zie ook zijn speech bij Gouden Kalveren:

Plaats je reactie