MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Tunesiërs en Marokkanen demonstreren tegen Syrië

13 februari 2012 | in Maatschappij | 1 Reactie

Duizenden Tunesiërs zijn vrijdag in steden in heel Tunesië de straat opgegaan om op te roepen tot de val van het regime van de Syrische president Bashar Assad. In de hoofdstad Tunis gingen na het vrijdaggebed honderden mensen de straat op. Zij noemden Assad een ‘vijand van Allah’. Dat meldt NU.nl.

De bloedige onderdrukking van de opstand in Syrië heeft al aan duizenden mensen het leven gekost.

Ook in Marokko werd gedemonstreerd tegen het geweld in Syrië. In Tanger, in het noorden van Marokko, waren honderden mensen op de been. (Bron/ Lees verder: NU.nl)

Er is 1 reactie

  1. red1
    31 augustus 2012 om 11:38 uur.

    normaal gezien moeten alle moslim landen niet alleen maar demonstreren, maar hun broeders helpen met alles wat die kunnen, maar ze doen niet veel alleen maar praten, tegen chee3a moet je niet veel praten ,stuur leger troepen en geweer en geld en eten voor jullie broeders ,die hebben dat heel hard nodig ,want er zal een dag komen dat jullie zelf hulp zullen nodig hebben, en niet vergeten dat allah alles zie

Plaats je reactie