MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Sandra en Redouan zijn al jaren gelukkig samen

22 februari 2012 | in Maatschappij | 2 Reacties

Sandra (40) en Redouan (34) zijn getrouwd en hebben drie kinderen. Dat hij moslim is, staat hun geluk totaal niet in de weg.

Tijdens een stapavondje in Amsterdam met een vriendin ontmoette Sandra (40) haar huidige man Redouan (34). Omdat ze net gescheiden was, had ze totaal geen interesse in mannen. Maar ze kwamen elkaar zovaak tegen dat ze besloten eens wat met elkaar te drinken. Van het een kwam het ander. Nu zijn ze acht jaar verder en twee kinderen rijker, zegt Sandra op VrouwOnline.nl.

Sandra prijst zich gelukkig met een man als Redouan. Volgens haar is hij heel warm en liefdevol. Dat hij moslim is, staat hun geluk niet in de weg, vertelt de oer-Hollandse blondine

Meer is verder te lezen op VrouwOnline.nl.

Er zijn 2 reacties

  1. Karim
    22 februari 2012 om 04:45 uur.

    Alle geluk van de wereld toegewenst

  2. rifi
    28 februari 2012 om 10:36 uur.

    hoe kan je nou met een keffra samen leven ?

Plaats je reactie