MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

‘Er komt nooit een gebedsruimte op HvA’

23 februari 2012 | in Maatschappij | Reageer

Er komt geen gebedsruimte voor moslims in de Hogeschool van Amsterdam. Als het aan het bestuur van de school ligt tenminste.

Al bijna een jaar bidden moslimstudenten in de hal van het gebouw, noodgedwongen, maar ook als protestactie omdat ze daarmee hopen een eigen afgesloten gebedsruimte af te dwingen. Maar het bestuur van de school lijkt niet van plan te zijn te zwichten voor deze groep. Dat meldt AT5.

Sterker nog, een woordvoerder stelt tegenover AT5 dat er ‘absoluut nooit een gebedsruimte komt’. Volgens de woordvoerder kunnen de ‘studenten beter hard gaan studeren’. (Bron/ Lees verder: AT5.nl)

Plaats je reactie