MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

liass Ojja komt nu wel overal binnen

24 februari 2012 | in Carriere | 3 Reacties

Acteur Iliass Ojja zie je inmiddels overal op internet opduiken met een komische video die hij voor De Wereld Draait Door had gemaakt. Hij speelt daarin een Marokkaan die een klacht heeft ingediend over de Polen, bij het online meldpunt van de PVV, schrijft FUNX. Hij zegt daarin: “Wij stonden vroeger elke dag in de krant! Nu is het Polen zus, Polen zo. Ik ging vorige week solliciteren en ik word gewoon aangenomen waar ik bij sta! Ik herken dit hele land niet meer!”

Ilias vertelt in de video over een succesvolle sollicitatie, maar heeft zelf nare situaties meegemaakt tijdens het zoeken naar een stageplek. Dit vertelt hij in de ochtendshow van FunX. Zie de eigen website voor het hele verhaal.

Er zijn 3 reacties

 1. mocro
  25 februari 2012 om 12:15 uur.

  Yeh droge mannetje. Wees maar niet bang hopor. Wij zijn nog steeds on-topic en daar draag jij ook aan mee, met je cliche films over marokkanen en hen
  Altijd zwart zetten.

 2. rifi
  28 februari 2012 om 10:35 uur.

  deze flikker heeft zich zelf verkocht voor een paar centen

 3. ahmed
  05 maart 2012 om 11:24 uur.

  Ik detecteer een irritante spelfout. Er staat : ‘dit verteld hij’. Dit moet zijn echter : ‘ dit vertelt hij’ met een ‘t’ . Vertelt is in deze zin tweede persoon enkelvoud.

Plaats je reactie