MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Bouw moskee in Almere Buiten is begonnen

27 februari 2012 | in Geloof | Reageer

De eerste paal voor de nieuwe moskee in Almere Buiten is zaterdag symbolisch de grond in geslagen. De Marokkaanse vereniging Omar Ibn Al Kthattab meldde dat de moskee ook een ontmoetingsplek voor de buurt moet worden. Dat meldt de omroepflevoland.nl.

Een week geleden protesteerden inwoners van de Sieradenbuurt nog tegen de komst van het gebouw. Zij spanden een kort geding aan omdat ze het gebouw niet in de buurt vinden passen en omdat ze niet genoeg zouden zijn geinformeerd door bewoners, schrijft de omroep op de eigen website.

De Marokkaanse vereniging Omar Ibn Al Kthattab, die de moskee bouwt, verwacht niet dat een rechter roet in het eten zal gooien. (Bron/ Lees verder: omroepflevoland.nl)

Filmpje van de te bouwen moskee:

Plaats je reactie