MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Marokkaan cel in na protest met Israëlische vlag

03 maart 2012 | in Maatschappij | Reageer

Een Marokkaan moet 6 maanden de cel in, omdat hij de Israëlische vlag heeft gehesen bij zijn huis. Volgens een rechtbank heeft de man “de nationale vlag van Marokko ondermijnd’’, meldde de Arabische nieuwszender al-Arabiya vrijdag volgens dagblad De Stentor.

De 42-jarige man wilde protesteren tegen het feit dat het water en de elektriciteit bij zijn huis waren afgesloten. Hij woont in de Oost-Marokkaanse plaats Nador, in een wijk die wordt beheerd door het leger.

De moeder van de man had koning Mohammed VI gevraagd haar zoon vrij te laten. Hij deed het om aandacht te krijgen, zei ze in een videoboodschap op internet. (Bron/ lees verder: De Stentor)

Plaats je reactie