MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Rahmouni voor Marokko naar Olympische Spelen

08 maart 2012 | in Sport | 2 Reacties

Met prinses Lalla Amina aan zijn zijde zorgde de 27-jarige Haarlemse dressuurruiter Yessin Rahmouni deze week voor bijzonder nieuws in Marokko.

Rahmouni doet in augustus voor Marokko mee aan de Olympische Spelen in Londen. ,,Het lijkt wel een sprookje. Ik ben de eerste dressuurruiter in de geschiedenis uit de Arabische wereld en van het Afrikaanse continent die meedoet aan de Olympische Spelen’’, zegt Rahmouni in het Haarlems Dagblad. Hij dankt zijn kwalificatie aan recente goede resultaten in Polen.

Rahmouni moest dinsdag op verzoek van prinses Lalla Amina halsoverkop naar Marokko, waar zij een persconferentie belegde om zijn olympische deelname uit de doeken te doen.

Er zijn 2 reacties

  1. lile
    15 maart 2012 om 05:15 uur.

    Ik twijfel of die rahmouni wel een echte man is.

  2. Marokko en Nederland in Olympische spelen.
    04 mei 2012 om 12:00 uur.

    […] […]

Plaats je reactie