MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Najib Amhali pakt bruiloft groots aan

06 april 2012 | in Amusement | 1 Reactie

Najib Amhali en zijn vrouw Niama hebben maandagavond hun huwelijk groots gevierd in het Amsterdamse Scheepvaartmuseum.

Najib en Niama arriveerden in een koets en werden onder luid Marokkaans gezang en tromgeroffel onthaald. De cabaretier droeg een crèmekleurige jabador en de haarstyliste een goudkanten sluier. Dat meldt NU.nl.

De bruid, haar handen versierd met Henna, verkleedde zich meerdere keren op het feest. De bruidstaart van liefst zeven etages werd even voor twaalven aangesneden. Daarna schoven de tortelduifjes elkaar de ringen om de vingers. (Bron/ lees verder: NU.nl)

Zie hier een aantal foto’s van zijn bruiloft.

Er is 1 reactie

  1. ikke
    11 april 2012 om 02:10 uur.

    Bruiloft was niet op maandag deze was op donderdag en de taart werd niet voor twaalf uur aangesneden maar pas na 1 uur ’s nacht’s! Niet de juiste informatie helaas!!

Plaats je reactie