MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

PVV stelt vragen over moslims in Urk

14 april 2012 | in Politiek | 8 Reacties

De provinciale PVV-fractie heeft Gedeputeerde Staten in Flevoland vragen gesteld over een bezoek van een groep moslims aan Urk.

Tijdens het bezoek zouden de jongeren meerdere malen ‘Takbir’ hebben geroepen, volgens de PVV een oproep tot geweld. Dat meldt Omroep Flevoland. Een verslag van het bezoek was te zien in het programma De Vijfde Dag van de EO. Ook uit interviews in de uitzending blijkt volgens de partij dat de moslims geen problemen hebben met agressie.

De PVV wil weten of groepen als deze vanuit jeugdzorg in de gaten worden gehouden en of er een beeld is van de activiteiten die dit soort groepen in Flevoland houden. (Bron/ Lees verder: het Reformatorisch Dagblad)

Er zijn 8 reacties

 1. mhamed
  14 april 2012 om 10:08 uur.

  de boodschap moet zeker niet zo…………
  dat werd gedaan in de tijd vn onze profeet zeker op die manier nu is de tijd rijp voor andere aanpak helaas hebben moslims nog steeds de gedachten van toen en niet van nu waardoor dat telkens niet over komt bij gewoone mensnen hoewel joden de in de media hoop geld uitgeven voor het zwart maken van onze geloof.

 2. tarik
  14 april 2012 om 10:24 uur.

  islam landen alleen???? laten we het even hebben over zuid-amerika en oost-europa

 3. lile
  14 april 2012 om 12:50 uur.

  …een markt vol niet-moslims oplopen met een groepje en dan keihard “takbir… Allahu Akbar!” roepen is mijns inziens bewust provocaties, weloverwogen tactloos, onverstandig en de naam van Allah gebruiken om negatieve aandacht op jezelf te vestigen. Jammer, want het is een van de mooiste uitspraken die ik ken.

  ….maar ‘takbir’ roepen “een oproep tot geweld”?!?!?!?! Die PVV makkers zijn echt loco. Nog even en ‘ademen’ wordt strafbaar als het aan die gasten ligt.

 4. dieter
  16 april 2012 om 05:21 uur.

  iemand die zo geradicaliseerd is en eigenlijk de cultuur van zijn voorvaderen verwerpt is gewoon een vuile landverrader. in zijn ogen is alleen de islamitische cultuur in zijn puurste vorm goed van enige solidariteit merk ik niets. de multiculti waar we aan begonnen zijn heeft deze meneer dankbaar gebruik gemaakt maar ook daar heeft hij nu geen zin meer in, iedereen moet nu een strenge moslim worden. een kansloze missie omdat ook de gemiddelde islamiet in nederland ook niet in dat harnas wil zitten.

 5. mhamed
  17 april 2012 om 09:30 uur.

  Nee Nee dieter…..

  jou haat jegens moslims wil niet zeggen dat jij uitverkoren bent in tegendeel dwalend.de bekeringen hebben het licht gezien blijkbaar heeft donkergat jou ogen blind gemaakt waardoor jij zwaar onzin verteld op deze site.
  zijn het niet jouw soort die multiculti hebben veroorzaakt in de tijd van roven…….
  slaap lekker gap

 6. samadie
  17 april 2012 om 10:13 uur.

  ik heb na 2 minuten gezapt. Da3wa moet worden gedaan door mensen die de juiste kennis hebben.

  ze gaven iedereen diaar gelijk en het waren ook niet de rolmodellen die je wilt hebbem. kortom ze hebben zich laten gebruiken door het EO.

 7. Henk El Makloufhi
  23 april 2012 om 05:13 uur.

  Beter een moslim in Urk dan een PVV- er in mijn stad.

 8. mhamed
  25 april 2012 om 06:37 uur.

  henk……

  liever wilders bij de klaagmuur dan in dn haag……..

Plaats je reactie