MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Jongeren willen PVV niet meer aan de macht

26 april 2012 | in Politiek | 4 Reacties

Bijna driekwart van de jongeren (72%) denkt dat het niet goed is voor Nederland als de PVV in een nieuw kabinet komt. De meerderheid (64%) houdt de PVV verantwoordelijk voor het mislukken van de onderhandelingen over nieuwe bezuinigingen. Dat blijkt uit onderzoek van EenVandaag onder 1600 jongeren van 12 t/m 24, meldt SpitsNieuws.

Het oordeel van het 1V Jongerenpanel over het kabinet-Rutte is niet positief: zes op de tien jongeren vindt dat de ministersploeg niet goed heeft geregeerd. Mark Rutte wordt hier opvallend genoeg niet op afgerekend: 56 procent van de ondervraagden vindt dat hij een goede minister-president is geweest. De VVD-leider is zelfs de favoriete kandidaat van jongeren voor de functie van premier in een volgend kabinet, meldt Spitsnieuws.

Somber zijn jongeren over de welvaart in Nederland. Ruim driekwart denkt dat het klappen van het kabinet nadelig is voor de Nederlandse economie. De meerderheid verwacht dat de economie de komende halfjaar zal verslechteren. (Bron/ lees verder: SpitsNieuws)

Er zijn 4 reacties

 1. mhamed
  27 april 2012 om 09:31 uur.

  STEM lekker PVV dan kom je verder in het leven hahahahahahahahahah
  wat een raciste bende en vooral zielige stemmers

 2. Henk El Makloufhi
  27 april 2012 om 03:24 uur.

  Ach we hebben gezien dat het allemaal een stelletje onbetrouwbare smerige huichelaars zijn.
  Zag je die PechLul ( D66 )en SloB ( CU, net zo onbetrouwbaar als de incestbende van de SGP) rennen met een erectie van 2 meter naar de Kees jan Jager om die natte muts van Sappige Pruimen sap( GL) over te halen om gezamelijk de bevolking echt naar de klote helpen.
  Dit land is verrrot en kapot.

 3. mhamed
  28 april 2012 om 10:46 uur.

  henk mee eens.

 4. nike schoenen
  05 mei 2012 om 10:22 uur.

  zielige stemmers

Plaats je reactie