MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Samad Houbban benoemd tot lid in de Orde van Oranje Nassau

28 april 2012 | in Carriere, Maatschappij | Reageer

Samad Houbban (36) uit Venray is vrijdagmorgen benoemd tot lid in de Orde van Oranje-Nassau. Samad Houbban is werkzaam geweest als kansmakelaar bij zijn werkgever Wonen Limburg. Daarnaast is hij langdurig maatschappelijk actief, waarbij hij zich met name sterk maakt voor het begeleiden van allochtone jongeren, hun ouders en ouderen, schrijft peelenmaasonline.nl.

Houbban is een enthousiaste en betrokken vrijwilliger, met grote kennis, veel geduld en een groot uithoudingsvermogen. Een rolmodel met een voorbeeldfunctie. Samad Houbban heeft zich langdurig ingezet voor de samenleving. Het betreft een stimulerende en motiverende inzet met in hoofdzaak als doel de sociale cohesie tussen diverse doelgroepen en leeftijdsgroepen te bevorderen. (Bron/ lees verder: peelenmaasonline.nl)

Plaats je reactie