MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Rahmouni definitief naar OS voor Marokko

14 mei 2012 | in Sport | 1 Reactie

Yessin Rahmouni heeft zich zaterdag met zijn paard Floresco in het Oekraïense Zhaskov definitief voor de Olympische Spelen geplaatst. De Marokkaan moest nog eenmaal aan de kwalificatie-eis van 64% voldoen. Rahmouni reed Floresco zaterdag in de Grand Prix naar 66% en slaagde daarmee in zijn droommissie.

De 27-jarige ruiter uit Haarlem zal over 74 dagen in Londen uitkomen voor zijn vaderland Marokko. Zijn paard heeft hij van de Marokkaanse prinses Lalla Amina gekregen.

Er is 1 reactie

  1. Jane Austen
    14 mei 2012 om 11:29 uur.

    Petje af!

Plaats je reactie