MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Gerets: contract met Marokko respecteren

16 mei 2012 | in Sport | Reageer

Eric Gerets ontkent dat hij nu bondscoach wordt. Momenteel is hij bondscoach van Marokko en de Limburger heeft geen zin om die overeenkomst te verbreken.

“Of ik bondscoach van de Rode Duivels word? Dat is misschien waar. Alleen het tijdstip waarop dat gebeurt… Zoals iedereen weet heb ik een contract tot 2014 met Marokko, met een optie om een jaar te verlengen. Dus voor die tijd zal het jammer genoeg niet kunnen”, benadrukt Gerets tegenover VTM.

De ex-Rode Duivel reageerde ontwijkend op de vraag of de voetbalbond hem al dan niet gecontacteerd heeft. “Dat doet er helemaal niet toe. Het belangrijkste is dat iederen weet dat ik iemand ben die zijn contracten respecteert.” (BVron/ lees verder: voetbalkrant.com)

Plaats je reactie