MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Najib heeft hoofdrol in film

18 mei 2012 | in Film | Reageer

Najib Amhali gaat de hoofdrol spelen in de romantische komedie Valentino. De 40-jarige cabaretier gaat de Marokkaan Fahrid spelen, die zich voordoet als een Italiaan omdat hij bij het automerk Maserati wil werken. Dat schrijft De Telegraaf vrijdag. Leugen stapelt zich op leugen en de situatie wordt almaar ingewikkelder.

Amhali, die eerder in films als Doodslag en Spion van Oranje te zien was, geeft toe dat hij in het verleden ook wel eens heeft gedaan alsof hij een Italiaan of Spanjaard was. Volgens hem was dat vooral handig om een discotheek binnen te komen.

De opnames van Valentino gaan deze zomer van start en de regie ligt in handen van Remy van Heugten, bekend van onder meer de tv-serie Van God Los. Amhali is tevens creatief producent van de film. (Bron/ lees verder: De Telegraaf)

Plaats je reactie