MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Polisario hekelt Marokko na wantrouwen VN-gezant

19 mei 2012 | in Politiek | 6 Reacties

Het Saharaanse bevrijdingsfront Polisario, dat strijdt voor onafhankelijkheid van de Westelijke Sahara, heeft forse kritiek geleverd op de beslissing van de Marokkaanse koning Mohammed VI het vertrouwen op te zeggen in de gezant van de Verenigde Naties voor het gebied, de Amerikaan Christopher Ross. Dat meldt Metronieuws.

Marokko noemde Ross donderdag vooringenomen, deels omdat hij Polisario op gelijke wijze behandelt als Marokko. Polisario noemde het besluit van Marokko ‘arbitrair’ en ‘ongerechtvaardigd’. Volgens het bevrijdingsfront komt het neer op het ‘ontoelaatbaar uitdagen’ van VN-secretaris-generaal Ban Ki-moon en de internationale gemeenschap.

Marokko heeft vergaande autonomie voorgesteld voor de Westelijke Sahara, die het in 1979 bezette, maar Polisario wil zelfbeschikkingsrecht. (Bron/ lees verder: Metronieuws)

Er zijn 6 reacties

 1. lile
  20 mei 2012 om 07:09 uur.

  VN Speelt een viese spelletje met marokko.
  Ze houden ze maroc aan het lijntje.

 2. Charles Darwin
  21 mei 2012 om 01:05 uur.

  Wat een mensen. Ik bedoel, wat een dieren. Je geeft ze een vinger en ze willen meteen je hele hand. In dat geval, geef ze een middenvinger en als ze een hele hand willen nemen, geef ze die dan op de wangen.

 3. mounir
  21 mei 2012 om 02:54 uur.

  Belgen en nederlanders zijn de echte dieren!!!
  M’n lijkt vergeten te zijn wa

 4. mounir
  21 mei 2012 om 02:55 uur.

  wat de kolonisten hebben gedaan met congo en in de antillen!!!Bende hyena’s!!!! De pot verwijt de ketel dat die zwart ziet terwijl de pot eigenlijk helemaal verroest is!! HYPOCRIETEN

 5. peter = de naam
  24 mei 2012 om 12:04 uur.

  Marokko moet opzouten uit de Westelijke Sahara. Niets meer en niets minder.

 6. mhamed
  24 mei 2012 om 09:39 uur.

  peter=de rscist………..

  zodra jij deze aardebol verlaat zal marokko nadenken of westelijk sahara geheel overneemt.

Plaats je reactie