MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Woordvoerder Sharia4Holland opgepakt na bedreiging

28 mei 2012 | in Maatschappij | 1 Reactie

De politie heeft gisteravond de woordvoerder van Sharia4Holland aangehouden. De man wordt verdacht van bedreiging aan het adres van Geert Wilders. Dat heeft de politie laten weten.

Wilders heeft aangifte gedaan, aldus de politie. De spreker, een 29-jarige man uit Woerden, noemde Wilders vrijdag op de Dam in Amsterdam “deze hond van de Romeinen” met wie “we dealen” als Nederland een islamitische staat wordt. Ook adviseerde hij lering te trekken “uit het geval van Theo van Gogh”.

Sharia4Holland wil de islamitische wetgeving sharia invoeren in Nederland. (Bron/ lees verder: Elsevier)

Er is 1 reactie

  1. dennis
    31 mei 2012 om 01:21 uur.

    Ik wordt hier wel een beetje moe van:

    Iedereen mag van mij geloven wat ze zelf willen. Leven en laten leven. Deze gasten vergeten het oordeel over te laten aan hij die daar over gaat!!!!

    Wat mij betreft zijn het allemaal gasten met een minderwaardigheidscomplex en op deze manier verschuilen ze zich achter een geloof en datzelfde geloof geven ze op deze manier (onterecht) een slechte naam!!

Plaats je reactie