MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Eerste DAF trucks geassembleerd in Marokko

30 mei 2012 | in Economie | Reageer

Eind vorige week kwam bij CFAO Motors Maroc de eerste lokaal geassembleerde DAF CF85 van de band. Dat bedrijf is sinds 2005 verantwoordelijk voor de marketing en verkoop van DAF in Marokko.

CFAO is nu dus ook gestart met de assemblage van DAF trucks in Marokko, met name van twee uitvoeringen van de populaire DAF CF-serie: een twee-assige trekker voor algemene toepassingen en een vier-assige (8×4) bakwagen voor inzet in onder andere de mijnbouw.

CFAO Motors Maroc assembleert gemiddeld vijf CF85-trucks per week op basis van zogeheten ‘CKD’-pakketten (‘Completely Knocked Down’), die DAF Trucks vanuit Eindhoven naar Casablanca verscheept. De assemblagemedewerkers van CFAO zijn opgeleid bij en door DAF. Dit garandeert, samen met de behaalde ISO 9001-certificering, dat de kwaliteit van een in Marokko geassembleerde truck, van hetzelfde hoge niveau is als van een voertuig dat in Eindhoven van de band komt. (Bron/ lees verder: De Lloyd)

Plaats je reactie