MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Gerets blijft bondscoach Marokko

01 juni 2012 | in Sport | 3 Reacties

Eric Gerets zal, ongeacht het resultaat van de partij tegen Gambia, aanblijven als bondscoach van Marokko en voorlopig geen bondscoach van België worden.

In een gesprek met Het Nieuwsblad maakt de gewezen international duidelijk dat hij ongeacht het resultaat van de kwalificatiewedstrijd tegen Gambia bij Marokko zal blijven, schrijft Belgiumsoccer.be.

Gerets zegt geen enkele intentie te hebben om Marokko te verlaten, wat ook het resultaat is van de twee aanstaande WK-kwalificatiewedstrijden. De Belg wil de Marokkaanse ploeg niet verlaten, omdat er volgens hem nog veel werk voor de boeg is. Hij hoopt dat de geruchten nu eindelijk stoppen. Hij voelt zich goed in Marokko en wil daarom ook blijven. (Bron/ lees verder: Belgiumsoccer.be)

Er zijn 3 reacties

 1. lile
  01 juni 2012 om 02:57 uur.

  Jammer!!!!!!!!!!!

 2. marokaan
  01 juni 2012 om 11:15 uur.

  is top trainer gun hem de tijd de voetballer zijn nog jong moeten nog veel leren.
  en als maroko tegen europese landen speelt het top voetbal alleen tegen afrikaanse landen valt niet te voetbalen.

 3. mhamed
  04 juni 2012 om 03:57 uur.

  marokkaan….

  blijkbaar heb jij meer verstand van onzin vertelen dan voetbal…..

  waar heb jij het over TOP voetbal hahahah

  ik voetbalde zelf een jaar jaar terug in klasse5 amateur voetbal en geloof me we spelden beter dan wat ik zie telkens bij marokkaanse voetbal.

  van mij mogen ze de hele marokkaanse voetbal afschaffen want zelfs (fc knudde speelt beter,.

  1-1 gambia lachwekkend

Plaats je reactie