MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Marokko begint WK-campagne met gelijkspel

03 juni 2012 | in Sport | Reageer

Marokko is niet zo goed aan de WK-kwalificatiecampagne begonnen. In en tegen Gambia kwamen De Leeuwen van de Atlas niet verder dan een gelijkspel. De druk van de fans op Gerets zal hierdoor ongetwijfeld toenemen.

De Marokkaanse ploeg, zonder Marouane Chamakh, Mbark Boussoufa en Medhi Carcela, begon slecht aan de wedstrijd en keek na een kwartier al tegen een 1-0 achterstand na een doelpunt van Abdou Jammeh.

Na rust kon Marokko wel orde op zaken zetten. Een kwartier voor het einde zorgde Houssine Kharja voor de gelijkmaker. Verder kwam Marokko echter niet en neemt zo slechts een punt mee huiswaarts.

In de andere wedstrijd in de groep van Marokko won Ivoorkust met 2-0 van Tanzania. Door die overwinning gaan de Ivorianen aan de leiding in de groep, voor Marokko en Gambia.

Volgende week zaterdag 9 juni speelt Marokko tegen Ivoorkust. (Bron/ lees verder: voetbalnieuws.be)

Zie de 0-1:

Zie de gelijkmaker:

Plaats je reactie