MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Afellay betrokken bij vier goals Oranje

04 juni 2012 | in Sport | Reageer

Ibrahim Afellay was zaterdag betrokken bij vier doelpunten tijdens het oefenduel tegen Noord-Ierland. Nederland versloeg de Noord-Ieren met 6-0.

Na de 1-0 van Van Persie en de 2-0 van Sneijder kwam Afellay opgang en was hij betrokken bij alle vier resterende goals.

Afellay veroorzaakte een penalty die genomen werd door Van Persie: 3-0. De Marokkaan maakte de 4-0 vlak voor rust. In de tweede helft maakte de Utrechter op een indrukwekkende manier de 5-0. Aan het einde van de wedstrijd nam Afellay een corner. Die werd ingekopt door Ron Vlaar.

Zie hier de samenvatting van Oranje:

Plaats je reactie