MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Dibi wil niet meer op plek twee op kieslijst

11 juni 2012 | in Politiek | 2 Reacties

Tofik Dibi wil op plek tien van de kieslijst van GroenLinks staan voor de komende verkiezingen. Het Kamerlid schreef maandag in de Volkskrant dat hij de kiescommissie heeft verzocht hem op die plaats te zetten. Dat schrijft NU.nl.

Als reden geeft hij de strijd om het lijsttrekkerschap tussen hem en Jolanda Sap aan. Hierdoor zou de aandacht vooral naar hen uitgaan en raakt het grote verhaal van de partij ondergesneeuwd. Een nieuwe strijd om de tweede plek op de kieslijst, waar Dibi na zijn verloren strijd om het lijsttrekkerschap op aanstuurde, zou hetzelfde veroorzaken. (Bron/ lees verder: NU.nl)

Er zijn 2 reacties

 1. lile
  11 juni 2012 om 09:05 uur.

  Verstandig Dibi om zo verder gezichtverlies te voorkomen.
  Maar wel leuk geprobeerd. Shit happens

 2. Bye Bye
  15 juni 2012 om 01:46 uur.

  He Dibi,
  Heel slim en berekenend van je. Laat die Hollanders maar lekker dokken voor je wachtgeld.

Plaats je reactie