MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

‘Estelle Gullit ging vreemd met Badr Hari’

13 juni 2012 | in Sport | 4 Reacties

De Marokkaans-Nederlandse kickbokser Badr Hari (27) zou de oorzaak zijn van de huwelijksbreuk van Ruud en Estelle Gullit. WTF.nl suggereert dat het nichtje van Johan Cruijff het erg leuk heeft met Badr Hari.

De twee zouden volgens een bron van WTF.nl regelmatig met elkaar gespot zijn in Amsterdam.

Ruud en Estelle Gullit waren twaalf jaar met elkaar getrouwd.

Er zijn 4 reacties

 1. lile
  16 juni 2012 om 05:01 uur.

  BulShite.

 2. mansour
  19 juni 2012 om 02:32 uur.

  mansour

  alles kan

 3. Torabora
  09 juli 2012 om 12:20 uur.

  Badr Hari is een slecht voorbeeld moslim,badr Hari is niet sterk maar zwak,.Profet Mohammed(S.A.W)’s wijze woord ‘Sterk is degene die zich kan beheersen en zijn woede overwinnen” zie ik in Badr Hari niet.Badr Hari moet ophouden om achter het Sjaitaan uitgaanswereld te hollen en achter sletten als estelle ,estellle neukt vandaag met Badr morgen met Ruud ,daarna met Alex of Rob.Badr moet zich bekeren en verdiepen tot zijn geloof Islam en zich uit dit Helse verdoemenis zien te redden dan ben je pas sterk en rijk ben je in je hart.Badr is Nihil een Moslim slaat geen Mens!
  Mijn oproep is aan Badr Hari zie je zelf te redden uit dit verdoemenis en volg de Islam en niet achter ongelovige estelle hollandse sletten aan te gaan die redden je niet in hiernamaals.Estelle is uit op Geld dat is haar geluk en geloof.

 4. TrustNobodyx
  11 april 2013 om 07:44 uur.

  ik vind het jammer dat badr met estelle heeft, hij kan betere vrouwen krijgen. hij heeft wel gezegd dat marokkaanse meisjes op geld uitzijn ofso? maar iedereen beter dan estelle. jammer badr ik zag je echt als mn held, maar toen ik dr achterkwam dat je met estelle was, nja sorry maar ik ben wel teleurgesteld.

Plaats je reactie