MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Feyenoord staat El Ahmadi niet af

20 juni 2012 | in Sport | Reageer

Karim El Ahmadi zal niet in actie komen voor het Olympisch voetbalelftal van Marokko, dat onder leiding staat van Pim Verbeek. De Rotterdamse oud-trainer van Feyenoord had El Ahmadi graag als dispensatiespeler meegenomen naar de Spelen van komende zomer. Zijn club Feyenoord staat de Marokkaanse speler echter niet af.

‘Dat hoeven we bovendien ook niet, aangezien Karim ouder is dan 23 jaar en een dispensatiespeler betreft,’ liet technisch directeur Martin van Geel van Feyenoord weten tegenover RTV Rijnmond.

Afgelopen seizoen ontbrak El Ahmadi ook al enkele weken vanwege de Afrika Cup. (Bron/ lees verder: RTV Rijnmond)

Plaats je reactie