MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Yasmin Stelte verkozen tot Miss Utrecht 2012

27 juni 2012 | in Carriere | Reageer

Yasmin Stelte is maandagavond in Zeist verkozen tot ‘Miss Utrecht 2012’. Naast die titel sleepte ze eerder op de avond ook al een andere titel in de wacht; die van ‘Miss Congeniality’. Dat meldt RTV Utrecht.

Miss Utrecht 2012 moest het in theater Figi in Zeist opnemen tegen tien meiden uit de regio. Yasmin woont in Nieuwegein, is van Marokkaans-Indische afkomst en is visagist, beginnend actrice en model.

Yasmin heeft de titel opgedragen aan haar oma, die eerder deze week overleed. (Bron/ lees verder: RTV Utrecht)

Plaats je reactie