MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Topadvocaat Yassine Bouchikhi

04 juli 2012 | in Carriere | 10 Reacties

Het nieuwste opkomend talent in de advocatuur is mr. Yassine Bouchikhi. Deze advocaat van Marokkaanse afkomst is volgens diverse bronnen op het internet, waaronder Camilleri.nl, een echte vechter. Niet alleen verdienstelijk als Taekwon-do sportman, maar ook in toga.

Yassine Bouchikhi is via de opleiding HBO Rechten doorgestroomd naar de Universiteit van Amsterdam, alwaar hij als meester in de rechten afgestudeerde. Tijdens zijn studie was hij werkzaam als zittingsgriffier bij de Centrale Raad van Beroep en bij de sector strafrecht van de rechtbank Utrecht, alsmede actief als beleidsmedewerker bij de Tweede Kamer, schrijft de website.

Vanwege zijn uitmuntende beheersing van het Arabisch en Berbers naast het Nederlands, kunnen bijvoorbeeld Noord-Afrikaanse verdachten met Yassine Bouchikhi als hun raadsman zich verzekeren van juridische bijstand op Moszkowicz-niveau. Temeer omdat Yassine Bouchikhi werkzaam is bij Vissers & Moszkowicz Advocaten te Utrecht. (Bron/ lees verder: Camilleri.nl)

Er zijn 10 reacties

 1. lile
  06 juli 2012 om 08:45 uur.

  Zal mij benieuwen of hij serieus wordt genomen net als onze joodse Moszkowicz.

 2. Boudewijn Rietveld
  06 juli 2012 om 10:15 uur.

  Geweldig dat Yassine Bouchikhi zo jong het al zo ver heeft geschopt. Dus een intelligente doorzetter waar we zeker nog meer van zullen vernemen.
  Vol respect!
  Boudewijn

 3. mhamed
  08 juli 2012 om 01:51 uur.

  succes jongen.

 4. Rense Peters
  09 juli 2012 om 01:40 uur.

  Is het niet een beetje snel om iemand die net een paar maanden beeidigd is nu al als topper te gaan aanbieden. Hij heeft nog geen enkele zaak gedaan!

  Wat een giller dit zeg, hoogmoed komt before the fall

 5. Tanja
  09 juli 2012 om 08:48 uur.

  Ik denk dat Rense een beetje jaloers is. Ik heb deze jongen toevallig zien optreden in een rechtszitting dus het is wel raar dat je dan zegt dat hij geen zaken heeft gedaan

 6. Kadda
  10 juli 2012 om 10:55 uur.

  Ik denk dat deze jongen het erg druk gaat krijgen, zijn landgenoten zijn immers vaste klanten.

 7. Azro
  10 juli 2012 om 05:28 uur.

  @RENES PETERS

  blijf rustig op je kont zitten!!!!
  …..

 8. Oussi
  23 augustus 2014 om 01:22 uur.

  Yassine moet nog zich in zijn manier van communiceren verbeteren (praat op een drukkende toon naar zijn relaties). Over zijn kwaliteiten betreft zal in de toekomst t.z.t. wel opgemerkt gaan worden. Hoop dat hij een eigen stijl hanteert en niet teveel naar de Moszkowicz-leer gaat. Een topadvocaat onderscheid zich met zijn eigen kwaliteiten.

 9. Hamza
  20 juli 2015 om 02:35 uur.

  Goeie advocaat aanrader aardig en als je wat vraagt doet ie het voor je

 10. Messaoudi
  17 april 2016 om 06:52 uur.

  Hallo ik. Heb. Advocaat. Nodig. Voor. Probleem. Oplossing. Van. Zilveren. Kruis
  Hartelijk. Dank. Merci. Messaoudi

Plaats je reactie